søndag 16. mai 2010

Det å flytte

fører med seg mye rart. Det er mange følelse, mye en skal bli enige om, mye som skal finne sin rette plass, mye som skal kastes, mye som skal brennes og ikkje minst mye som bare må kjøpes. I løpet av de to siste ukene har vi vert på ikea 3 ganger, jysk 2 ganger, møbelringen 1 gang og city syd noen ganger. For hver bytur har lommebøkene blitt tynnere og noen kjøpmenn rundere, men det er verdt det:) Eg liker alt vi har kjøpt. Bilder kommer senere, for det har seg sånn at vi er uten internett for øyeblikket og eg har funnet tilbake til livet før facebook, msn og tragiske spill! Eg og Erlend sitter faktisk å snakker sammen, ser på tv sammen, ja, bare rett og slett er sammen, så dagens oppfordring er: pakk ned internett et par uker og gjør noe sammen med de du er glad i. Og har du ikkje noe mann eller kjæreste, så har du nok venner..Eller kanskje du har begge deler?
Uansett, du er velkommen i besøk :)
Kos dere med 17.mai!

torsdag 6. mai 2010

Rot i systemet

..eller system i rotet..
Det eg lurer på e kor rotete e det lov å ha det i ein flytteperiode?? Eg føler alt flyter og kjenne eg e usikker på om det e rot i systemet eller system i rotet..
Vi har flytta ein del saker og tror eg veit ka som e i nyhuset, men samtidig så har eg ikkje peiling på ka som e igjen her..
Godt det e helg og at eg har god tid, jaffal litt tid til å få oversikt..No skal eg bare prøve å finne ut av ka eg må få oversikt over..

Totalt antall sidevisninger