I dag lagde eg kyllinggryte fra bunnen av, og om eg får si det sjøl, den var rimelig god. Derfor tenkte eg å gi deg oppskrifta.
4 kyllingfileter
1 løk
1 purreløk
1 rød paprika
1 gul paprika
1 boks matfløte, sånn 1/3 boks..
krydre med karry, salt og pepper
pynt med tomatbåter, det gjør seg, både i smak og for synet
Først så kutter du kyllingen opp i biter, og steiker den.
Steik løk, purreløk, paprika. Bland alt sammen og ha i matfløte. Kok i 20 minutter
Server med ris, salat eller brød.
Vi var meget sulten i det maten kom på bordet så det ble ikkje nåke bilde av det, men du får prøve å lage det sjøl. Det smakte iallefall veldig godt!
Og til dessert, te og smågodt :)
Haha, likte desserten din ;)
SvarSlettGryta hørtes jo god ut! Litt sånn Bali eller? Må prøves en dag ja!
Desserten e halve måltidet det ska eg sei deg :)e litt bali, bare bedre :)eg e ikkje så glad i eplebitene og ein ting te som e i den baligryta..
SvarSlett