søndag 30. januar 2011

Hanne`s verden

No er det bare seks dager til min lille baby er et halvt år, 6 måneder det er skummelt kor fort alt går..Det er ikkje lenge siden "alle" kunne fortelle meg at eg måtte ta vare på alle sekundene og minuttene for det går fort..
Vi har allerede rukket å pakke masse klær og i dag skal eg ta meg ein rassia på størrelse 62, og det liker eg ikkje.

Av og til lurer eg på ka vi bruker dagene på...For vi gjør da ikkje noe spesielt, gjør vi..Næsj, vi står opp rundt 8 og spiser frokost, leker oss litt på gulvet
Og da ser vi slik utEllers er vi kjempe flink til å rulle oss, noe som har resultert i at vi måtte gi opp vugga og kjøpe sprinkelseng, og det hadde eg ikkje trodd at skulle skje heilt enda.
Så første natta i den var vi spent på kordan kom til å bli, for sprinkelsenga er jo mykje større enn vugga, men Hanne sovna fort og sov lenge, så det gikk strålende..


For ei tid tilbake så begynte ho å sparke av seg dyna, og det kan fort bli kaldt det. Men heldig som Hanne e, så har ho grådig oppegående foreldre som visste råd - vi stappa nemlig eitt teppe under madrassa på eine side og la det over jenta og dyna og stramma til og festa det på andre sida av madrassa..dette funka ei lita stund.. Så no har vi kjøpt fleecesovepose te ho og trenger ikkje bekymre oss for om ho fryser.
Hanne er ei kjempe jente som tar kveld kl 18.00 og sover til 06.00 og får ei flaske og sover videre til 08.00, og det kjenner eg er heilt greitt.Da står vi opp og dagen begynner med ein porsjon grøt. Da sitter vi ofte sånn


Når ho skal sove på dagtid sover ho stort sett ute, og da kan formiddagduppen var i to-tre timer og ettermiddagsduppen et par timer, og det er heilt greitt:)

Sånn ellers så er ho blitt kjempe flink til å snu seg rundt og begynner å skønne tegninga med krabbing..Rompa kommer opp, og eine fotene kommer fram, men de der hersens glatte sokkene gjør at ho blir sint og gir opp..Kanskje det er på tide å kaste strømpebuksa!!

Dette er Hanne sin lille verden. For oss virker det som ho trives og at ho har det bra.

Og til slutt, enhver prinsesse med respekt for seg sjøl har et flott speil å se seg i.


Sånn ser vi ut når vi ser på oss sjøl

1 kommentar:

  1. Du, så kjekt med en oppdatering for oss som ikke ser dere så ofte! Hanne vokser til å har blitt ganske så stor synes jeg!! Har forandra seg masse!
    Håper å se dere live snart! Ha en toppers uke!

    SvarSlett

Totalt antall sidevisninger