fredag 11. mars 2011

Grove Piroger

Til 8 stykker trenger du:

25 g gjær
1 ts salt
1 ss olje
4 dl sammalt hvete grov
6 dl hvetemel
ca 6 dl lunka vatn

La dette heve i 45 min før du deler deigen i 8 like deler - kjevl ut og ha på fyll

Fyll:

400 g kjøtdeig
2 paprika
1 purre
1 dl hakka friske urter
løk
hvitløk
1 boks hermetisk tomater
2 dl revet hvitost

Surr løk, hvitløk sammen, steik kjøttdeig og bland i resten
Strø over hvitost.
Etterhev i 15 minutter før det steikes på 250 grader i 15 minutter





Server med salat til og nyt.

Eller så er dette finfin turmat..kan fort varmes på bålet..Og det er absolutt mulig å smørre krydderost el i bunn i stedet for kvitost!

2 kommentarer:

Totalt antall sidevisninger