søndag 27. juni 2010

Hyttetur..

Når en er gift med en lærer, og selv har permisjon snart så er det ikke å forakte 2 måneder med ferie. Så onsdag 23 pakka vi bilen med det vi behøver for ei lita uke på ei svært primitiv hytte. Det er verken innlagt vann eller støm, akkurat som ei hytte skal være etter mitt skjønn..
Uansett, dagene ble tilbrakt i stillhet. Vi både sovna og våkna til fuglekvitter. Forrige gang vi var der bygde vi ein steinovn, og i god tro handla vi inn sånn at vi kunne lage pizza steikt i steinovn, men det var litt dumt, fordi den stod nemlig under vann. Så vi, les Kristi, bestemte at det blei grilling av flintsteik den dagen og at torsdagen var ein fin dag til å flytte ovnen på. Og når kona sie nåke, så blir det sånn. Det gode med dette var at vi fikk invitert svigerinna med mann og barn på pizza dagen etter, så vi slutte oss til: aldri så galt at det ikkje er godt for noe..
Ellers feira vi St. Hans. Vi klarte å få sammen et lite bål og satt der å kosa oss med Hurlumheimix og brus.
Vi fikk noen tre dager for oss selv på hytta før svigerfar kom med sitt gode smil og ville ver der sammen med oss, og det går ikkje an å si nei til det vettu.
Det var koselig at han ville komme å feire bursdagen min sammen med oss på hytta. Så vi kosa oss med mexicansk gryterett og cola til sein middag lørdagen.
Ellers har vi fiska litt og spist masse godterier..mmm, thats what we like..Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Totalt antall sidevisninger