mandag 25. april 2011

Påska i ord!

Første delen av påska var vi hjemme, men torsdagenn begynte påskeferien for fullt..
Vi spiste ein herlig lunsj sammen med et vennepar i Rissa før vi tok hjula fatt og kjørte til Børsa kor vi skulle låne huset til svigerinna mi. Før vi kom så langt måtte vi innom hytta å spise middag sammen med svigers og den andre svigerinna med mann. Når vi endelig kom oss til Børsa innkvarterte vi oss, la Hanne og kosa oss med Farmen og kveldsmat.
Fredagen var heile familien til min svigerfar samlet på Hemnekjølen. Så der var vi folk fra 3 mnd til 57 år og vi grilla, prata, leika, snøballkrig, bålkos og ikkje minst så fikk vi sola oss. Vi tok oss ein liten tur til byen før vi entret Malmsjøen og kosedag med svigers. Det virka som om Hanne kosa seg på platten med leiker og masse oppmerksomhet - så det blir nok bra å komme seg ut der til sommeren. Søndagen kjørte vi omveien om Inderøya og grillparty der.

Hanne har storkosa seg i bæremeisen, og det e topp!

Det er herlig å komme hjem, men ferie gir arbeid- så no går andre klesvasken!

Dette var påska i ord, håper påska i bilder kommer snart!!

2 kommentarer:

  1. Høres ut som ei trivelig påske, neste gang dere er oppe på kjølen på besøk så er det lov å stikke innom vogna og spikertelteltet vårres Vennlig hilsen Fam.Sakseid

    SvarSlett
  2. Det var luggumt på Hemnekjølen ja :o) Ferie gir arbeid, det skal være sikkert! Er på maskin nr to her òg...nå skal posten sorteres og de stakkars plantene få førsehjelp ;o)

    SvarSlett

Totalt antall sidevisninger