mandag 19. april 2010

Gleder

Det er mye som gir glede. Å komme heim til ferdiglaga middag, få besøk, gå i besøk. Det finner store gleder og små gleder. Ein venn som sender melding å sie: eg savne deg. Eller et gjensyn med en venn det er lenge siden du har sett. Eller glede over at Erlend komme hjem fra jobb og deler ut ein klem. Glede over et nyvaska hus, glede over et nytt antrekk. Glede over å få noe du har ønska deg. Det er mye som gleder. Og ein av mine størte gleder i dag og resten av livet er baby. Det er mye aktivitet, og du ser at magen flytter på seg, går ut der kor babyen sparker. Det er glede, en ubeskrivelig glede!!
I ei minnebok eg har står det: "Den størte gleden du kan ha det er å gjøre andre glad"
Eg liker å glede, men veit absolutt ikkje om eg får det til. Det er lov å feile så lenge man har prøver. Noen ganger kan man faktisk glede andre uten å kanskje tenke over det. Som her om dagen da Karoline ville møte meg i byen, det gjorde meg glad. Og eg velger å tro at eg og Erlend gleder Ingrid og Jim når vi er barnevakt.
Glede er så mye

Ka e glede for deg?

2 kommentarer:

  1. Ja, dere gleder oss veldig når dere er barnevakt! Og dere gleder oss med å være på besøk, og være dere! :) Vi er så glade i dere begge to (snart tre...)! :)

    SvarSlett

Totalt antall sidevisninger