torsdag 10. februar 2011

Et lite innfall og et utfall

Hanne ligge på gulvet å leike seg og åle seg litt, mens mor sitte i sofaen med kaffekoppen i handa og pcen i fanget - da slår det meg: eg vil klippe meg!

Klokka er no 09.15, da spretter eg opp finner telefonen min og tar lappen med telefonnummeret te frisøren, slår det og sier: hei, eg lure på om du har ein ledig time te meg i dag eller i måra. - ja, æ har ledige tima fra 09.30. Kan eg komme 10.00 da? Ja, kom du..

Da var det bare å kle på oss og stikke ut døra!

Resultatet vart sånn


Forferdelig lenge sia eg har hatt kort hår

Etter friseringa gikk eg bortom på skolen for å hilse på å snike til meg ein kopp kaffe i godt lag, og der kom det sannelig meg ei gulrotkake på brodet og, dææ, så trivelig at de bake te eg komme tenkte eg då..
Heilt til eg kom på at det er ikkje sikkert Grete Roede hadde spist gulrotkake til lunsj, men det snakke vi ikkje om..Et lite stykke, det er jo veiedag i dag!!
Men so far, so good: ned 3 kilo og 16 cm i totalmål, så det e greitt det blir spennende i dag da..E gira på kilo, men cm e topp det og..

Men først ska vi lage middag som i dag består av svinesteakles, poteter og råkost i form av gulrøtter og kålrot og kanskje et eple og for de som syns det passe seg meg smelte smør kan få det!
Bon appetit..

4 kommentarer:

 1. Fin sveis :) Jeg vil også klippe meg, kom jeg plutselig på...! En vedlikeholdsfri mammafrisyre hadde passet fint ;)

  SvarSlett
 2. ja, det kan sikkert ver greitt å ha hår som vesla ikkje får tak i når den tid komme..
  jaffal tror eg det! håret e som regel i strikk, eller var...

  SvarSlett
 3. Finfint ble det! Nå vil jeg og en tur til frisøren kjenner jeg!

  SvarSlett
 4. kjempefin ble du!! kort hår e best, da blir d fest:)

  SvarSlett

Totalt antall sidevisninger