mandag 26. juli 2010

Ein god dag

Søndag 25.07 hadde vi lite å ta oss til. Dagen var rett og slett perfekt til å bli tilbrakt på Storvatnet, tenkte vi. Og vi drog dit. Tok med oss kjøttsuppe til middag og kjørte avgårde.
Det var sol, bris, skyer og blå himmel. Det var deilig å sitte i sola når den var bak ei sky, eller det kom en svalende bris i håret. Vi satt på brygga, kasta litt stein, fanga småfisk og kasta litt rekved på vatnet. Det var idyll å bare sitte der sammen og slappe av. Helt til kleggen kom. Eg talte tre kleggstikk, og x-antall myggstikk.


Elsker sommer, hater stikkedyr.

Ellers så fikk vi dagen til å gå med å spille Mikado. Vanlige Mikadopinner hadde vi ikkje, men saltstenger kan bli brukt til så mangt.


Erlend konsentrere seg


Får det ikkje artigere enn en gjør det te sjøl

Dagen ble avsluttet på hytta med middag før vi kjørte innom Statoil for å kjøpe snickersis.
Like late, sommerdager. Særlig når det er under 2 uker til termin og. Søndag 8.august e termin, så vi får se når nurket vårt kommer - velkommen er det uansett:)

Idag så har vi hatt ein snartur til byen. Skulle kjøpe sovesofa, litt babygreier og strykebrett til mor, trodde vi. Det hele endte med at vi kjøpte oss ny seng, strykebrett og ei hylle til å ha på veggen..Så no må vi kjøpe oss nye nattbord og, for de vi har er jo altfor lave..de ble jo kjøpt til gamlesengen...Så kanskje gjester får det trivelig..
Du får komme å se!

1 kommentar:

  1. Ser ut som idyll ja.. lenge siden vi har vært på den hytta. Gleder meg til å bli tante! :)

    SvarSlett

Totalt antall sidevisninger