tirsdag 20. juli 2010

Kjærestetid...

...Idag har eg og Erlend vert i Trondheim. Eg tolka det dit at det vart litt kjærestetid, vi var på Egon å spiste middag og ut på kino og såg Shrek etterpå. Satt å kosa oss med smågodt og brus, mens vi flira litt av Shrek.
Det gikk litt opp for meg at det e kanskje lenge til vi får muligheten til å gjør noe sånt igjen, bare oss to. Greitt nok, svigerinna var med å spiste, men uansett - når ungen kommer så tar vel den mye tid, og krever sitt. Noe som gjør byturer med mat og kino eller anna hygge litt vanskeligere..
Når vi kom hjem så begynte Erlend å se litt på bilstolen for å lære seg kordan den virke. Og etter ei stund, når vi oppdaga det hemmelige rommet med bruksanvisningen, så gikk alt så mye bedre! Du veit det e ille når du trenge kart og kompass for å finne fram til bruksanvisningen..:s
Jaja, det endte med at no kan vi, les jaffal Erlend bruke bilstolen og det er det viktigste. Så no kan vi vogna, bilstolen, stellebordet og vi kan bare håpe og drømme om at babyen kommer med bruksanvisning som er lett å finne...
No så mangler siste strøket med maling på vugga og så må vi skjære til madrassa, ellers er det meste klart for ein ny verdensborger. Det begynner å gå litt opp for meg at det er ikke lenge til! termin 8. august, det vil si 19 dager til ultralydtermin og i følge jordmor sin beregning så er det 16..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Totalt antall sidevisninger